​IMC Autocenter

IMC Autocenter er et enkeltmandsfirma startet af Ismail Celik. Vi har især specialiseret os i VW og Audi, men har også erfaringen og ekspertisen til at lave alle bilmærker.

Veluddannet team og velholdt værksted

Siden firmaet lavede sin første reparation er der kommet flere dygtige medarbejdere til, og i dag består vores passionerede team af i alt 4 medarbejdere: Mester og ejer af firmaet, Ismail Celik, en autoelektriker, en mekaniker og en mekanikersvend.

Vi er løbende på kurser, så vi kan holde os opdaterede på den nyeste viden og teknik inden for fremtidens bilteknologi. Dette er din garanti for høj kvalitet og veludført arbejde – hver gang.

Dertil fremstår vores værksted altid flot og velholdt, og vi har en høj standard for sikkerhed, arbejdsmiljø samt kvalitet.

Kvaliteten i fokus

Vi lægger vi vægt på kvalitet og høj faglighed i alle dele af vores arbejde og er blandt andet certificeret HELLA SERVICE PARTNER. Vi gør derfor den ekstra indsats og rådgiver vores kunder til den bedst mulige løsning.

Vi har alt i reservedele og anvender – udover originale reservedele – udelukkende kvalitetsreservedele, der matcher de originale.

​Du får altså altid den samme høje kvalitet – den eneste forskel er prisen. Med reservedele fra IMC Autocenter er der yderligere 2 års fuld garanti, hvilket også er din sikkerhed for veludført arbejde.

Få en fast serviceaftale

Hos IMC Autocenter tilbyder vi faste serviceaftaler, hvor vi regelmæssigt går din bil efter i sømmene. Mange af vores faste kunder får allerede glæde af vores høje serviceniveau. Dette kan du også få del i.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på en serviceaftale på et regelmæssigt eftersyn.

Kontakt IMC Autocenter

For yderligere information er velkommen til at læse mere her på siden eller kontakte os på telefon 27 28 68 59 eller mail info@imcautocenter.dk

Du kan også udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.​