Forsikringsskader

Har din bil fået en skade? Og søger du et professionelt og kvalitetsbevidst autoværksted til at udbedre skaden? Så lad IMC Autocenter stå for reparationen.

Med solid erfaring og ekspertise inden for karosseri-reparationer, glasreparationer og rustreparationer kan vi tage hånd om enhver forsikringsskade.

Tæt samarbejde med taksator

Vi arbejder i autotaks-systemet, som er et digitalt system, der automatisk er forbundet med taksatoren fra dit bilforsikringsselskab.


Når vi har udført en skadesrapport, sender vi denne via systemet til taksering af bilskaden. ​Alt afhængigt af skadens omfang kan vi også fototaksere med billeder, som understøtter rapporten.

Herefter kan vi udarbejde et tilbud på reparationsarbejdet.

I nogle tilfælde kommer taksator ud og besigtiger skaden, hvis der kan være tvivl om skadens omfang og prisen på reparationen.

Garanti for kvalitetsarbejde

Hos IMC Autocenter sætter vi en ære i at lave reparationer af høj kvalitet. Derfor rådgiver vi alle vores kunder til gode og holdbare løsninger, som forlænger din bils leve- og køretid.


Vi går med andre ord hverken på kompromis med kvaliteten eller servicen i vores arbejde, og du kan derfor trygt vælge os som dit foretrukne autoværksted.​