Tandrem, kobling & motorreparationer​

Trænger tandremmen, koblingen eller motoren til et eftersyn? Så kom ind til IMC Autocenter i Odense.

Vores dygtige og kompetente team står klar til at tage hånd om dig og din bil, og vi benytter udelukkende gode kvalitetsreservedele til alle udskiftninger og reparationer.

Effektiv og professionel autoservice

Tandremmen er måske den vigtigste del på en motor, og bliver den ikke skiftet i tide, kan hele motoren gå i stykker. Vi har den rette mængde erfaring og det rette værktøj til at stå for udskiftningen af tandremmen – uanset bilmærke.

Er koblingen defekt, kan dette typisk mærkes på koblingspunktet, da pedalen vil tage greb højere oppe end normalt. Det vil typisk også kunne høres på motorstøj.​

Uanset om det er tandremmen eller koblingen, der skal udskiftes eller motoren, der skal til reparation, kan vi hurtigt og effektivt tage os af opgaven.

Hvis du er i tvivl – søg værksted

Siger din bil underlige lyde, eller har du brug for en reparation af enten tandrem, kobling eller motor, kan du trygt søge hjælp hos IMC Autocenter. 

Hos os er kunden i sandhed i centrum, og vi sørger for at have en både professionel tilgang til enhver opgave.

 

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende rådgivning, hvor vi gerne prøvekører din bil, for at undersøge, hvad der kan være galt. Dernæst rådgiver vi om forskellige muligheder, så du får en løsning tilpasset dine ønsker og behov.​

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder.